fasadeskilt pris, fasadeskilt bergen, fasadaskilt drammen, fasadeskilt oslo, led lysskilt, lyskasse skilt, skilt design, lyskasser, skilt med lys, led lyskasse, fasadeskilt, lysbokstaver, fasadebokstaver

Pylon Oval 2 Side

Pylonskilt av dibond er en type store skilt som er godt egnet for blant annet bedrifter og institusjoner. Enkelt sagt er det solide, frittstående skilt med en festeløsning. Hvert skilt designes individuelt i samarbeid med kunden for å oppnå ett oppsiktsvekkende resultat.

Det ovale skiltet består av et bærende stål- eller aluminiumskjelett. Utsiden av konstruksjonen (både side- og frontvegger) dekkes med dibond-materialet. Skiltet er tosidig og begge sider kan dekkes med tekst.

Lyseffekten oppnås ved å kutte ut (frese) elementer på dibondsiden. Både logoer og bokstaver kan freses på og det er kun freste elementer som lyses opp. Fra innsiden limes det inn et støpt akrylglass som skaper den konkave formen på teksten/logoen. Elementene kan også utformes i konveks. Sluttsummen er et bemerkelsesverdig og prestisjefylt reklameskilt.

Pylonskilter monteres ofte ved inngangen til et bygg, som informasjonsskilt eller som oversiktsskilt. Det er et svært anvendelig produkt med et bredt bruksområde.

HVORFOR VELGE PRODUKTENE VÅRE ?

FREST GRAFIKK
Grafikken og logoen freses i dibondplater ved hjelp av moderne maskiner. Takket være denne teknologien er vi i stand til å produsere bokstaver i abstrakte former. Resultatet er et svært synlig skilt som representerer bedriften eller virksomheten godt både natt og dag.

SKUMRINGSSENSOR
Lyskassene kan leveres med en skumringssensor. Lyset vil slås på automatisk når mørket faller.

ENDRE BELYSNINGSFARGE VIA FJERNKONTROLL
Farge på lyset kan endres ved bruk av en fjernkontroll. Alternativet er tilgjengelig ved anvendelse av RGB-dioder.