fasadeskilt pris, fasadeskilt bergen, fasadaskilt drammen, fasadeskilt oslo, led lysskilt, lyskasse skilt, skilt design, lyskasser, skilt med lys, led lyskasse, fasadeskilt, lysbokstaver, fasadebokstaver

MENYTAVLER

DEN MEST EFFEKTIVE REKLAMEN 

Menytavler er en form for reklame og dekor, som er særdeles populær innen restaurantindustri. Ved å bruke store lysskilt kan man presentere meny på en oversiktlig og synlig måte. Det vil også gjøre en kunde sitt valg enda enklere og samtidig være med på å lokke nye kunder. I våre menytavler benytter vi akrylglass som lyses opp med LED-dioder for synligere effekt. 

En menytavle kan bidra til bedre oversikt, komplementere den eksisterende innredningen og være en kontinuerlig reklame for lokalet. Resultatet vil man se i kassen – riktig markedsføring fører til økt omsetning. 

HVORFOR VELGE OSS ?

ERFAREN PRODUSENT
Takket være vår lange erfaring kan vi levere produkter av høy kvalitet. Den lange holdbarheten på produktene våre muliggjøre flere skift av det innvendige tavleinnlegget.

RABATTER PÅ PROSJEKTDESIGN AV TAVLEINNLEGG
Kunder som bestiller menyoppslagstavler hos oss vil få en fast lav pris på utskrift av tavleinnlegg.

ROTERENDE MENYTAVLER
Vi produserer menytavler som kan vise to ulike tilbud avhengig av tid på dagen. Kunden får muligheten til å presentere en lunsjmeny om morgenen og en middagsmeny senere på dagen. En valgfri tjeneste er profesjonell matfotografering – vi kan ta bilde av maten og sette inn utvalgte fotografier i menytavlene.