fasadeskilt pris, fasadeskilt bergen, fasadaskilt drammen, fasadeskilt oslo, led lysskilt, lyskasse skilt, skilt design, lyskasser, skilt med lys, led lyskasse, fasadeskilt, lysbokstaver, fasadebokstaver

LEDSKILTET 2 cm KLIPRAME

Lyskasse 2cm klipsramme er et LED lysreklameskilt med veldig tynn (ca. 2cm sidebredde) ramme. Den smale lyskassen er utviklet ved hjelp av kombinasjon av to teknologier: LED-dioder og lysdiffusører.

Klipsramme er betegnelse på et klippsystem som gjør det mulig å skifte den innvendige grafikken og presentere flere ulike tilbud. Denne løsningen sørger for høy bildeoppløsning slik at man slipper å installere utvendige lyskilder i tillegg.

HVORFOR VELGE VÅRE PRODUKTER ?

REDUSERT STRØMFORBRUK
Bruk av LED-belysning gir en enorm energibesparelse. Et ledskilt lyses opp av en eller to bånd med LED-dioder langs den lengste kanten. Dette reduserer strømforbruket med omtrent 98% sammenlignet med et lysskilt av samme størrelse belyst med lysrør.

ENKEL MONTERING, LITEN VEKT
Ledskiltet er enkelt å transportere og montere takket være sidebreddestørrelse redusert med ca. 80%.

ET SKILT- FLERE TILBUD
Et klippsystem muliggjør det å skifte den innvendige grafikken og presentere flere ulike tilbud avhengig av tidspunkt, lokalisering eller en andre markedsføringsstrategier. Kunder som bestiller ledskilt hos oss får en lav pris på forprosjektet av det grafiske innlegget.