fasadeskilt pris, fasadeskilt bergen, fasadaskilt drammen, fasadeskilt oslo, led lysskilt, lyskasse skilt, skilt design, lyskasser, skilt med lys, led lyskasse, fasadeskilt, lysbokstaver, fasadebokstaver

Fasadeskilt Front Plexi Side Xps

Fasadebokstaver Front Plexi Side XPS er 3D bokstaver som er laget av skummet XPS styrodur. Det er et materiale som er absolutt hardt og mindre absorberende, vanligvis brukt som reklame. Denne typen av reklamen er imidlertid oftere brukt innvendig.

For å oppnå en elegant og fargerik glans limes det ofte bokstavens front laget av aluminium (i valgfri farge og sløvhet) oppå en bokstav kuttet av XPS. Selve styrodur kan males i ulike farger med akrylmaling, logo laget av styrodur skal være i firmaets farger.

Romlige bokstaver av styrodur kuttes ut termisk med en motstandstråd. Ved bruk av slik teknikk får man ulike former.

HVORFOR VELGE PRODUKTENE VÅRE ?

UTFREST GRAFIKK
Frontsiden på bokstavene utformes etter forutbestemte mål ved hjelp av moderne frese- og plotterutstyr. De ferdigkuttede bokstavene blir deretter håndmalt med akrylmaling.

ULIKE MONTERINGSMÅTER
3D bokstaver leveres i ulike monteringsløsninger: bokstavene kan monteres direkte på overflaten eller ved hjelp av lister. Bokstavene kan også limes til veggen.

FORSKJELLIGE FARGER OG GLANSGRADER
Bokstavene lages av styrefoam og kan forekomme i ulike former og farger. Elementer kan være en- eller flerfargede uten å øke kostnaden betydelig. Bokstavene er malt og det kreves ikke ytterligere utstyr for å påføre flere farger.