fasadeskilt pris, fasadeskilt bergen, fasadaskilt drammen, fasadeskilt oslo, led lysskilt, lyskasse skilt, skilt design, lyskasser, skilt med lys, led lyskasse, fasadeskilt, lysbokstaver, fasadebokstaver

Fasadeskilt Front Plexi Side Aluminnium

Fasadeskilt er ett reklameskilt formet av tredimensjonale lysbokstaver, med en profil laget i lysførende aluminium og en frontside av akrylglass. Profilene lages av en lettformbar og holdbar aluminiumtape – Alurapid. Frontsiden av bokstavene består av et 3mm tykt akrylglass som dekkes med en folie i valgfri farge.

Aluminiumteipene til 3D lysbokstaver er tilgjengelige i ulike bredder. Takket være dette kan vi produsere bokstaver og skilt i større format. Kvalitetstape ALURAPID garanterer et resultat som vil vare lenge uten behov for ekstra vedlikehold. Selve produksjonsmetoden av fasadeskiltet går ut på å bøye bokstavene med spesialutstyr.

Innvendig belysning i LED-teknologi, med et superlavt strømforbruk som ligger på 25Watt/m2 

Produktet er egnet for utendørsbruk .

HVORFOR VELGE PRODUKTENE VÅRE?

UTFREST GRAFIKK

Framsiden av bokstavene fremstilles ved hjelp av moderne utstyr og settes deretter sammen for hånd. Dette sikrer et godt resultat, samtidig som det muliggjøre utfresing av abstrakte former. Takket være synlig grafikk og veldig sterkt lys er 3D –lysbokstavene våre også svært synlig på nattestid.

ULIKE MONTERINGSMÅTER

3D bokstaver leveres i ulike monteringsløsninger: bokstavene kan monteres direkte på veggen eller ved hjelp av lister.

LED-BELYSNING OG SKUMRINGSSENSOR

Den nyeste lysteknologien til Samsung og LG, LED gir et jevnt og sterk lys, samtidig som den bruker mindre strøm for å produsere samme mengde lys som andre lyskilder. Lysbokstavene kan leveres med en skumringssensor. Lyset vil automatisk slå seg på når det blir mørkt.