fasadeskilt pris, fasadeskilt bergen, fasadaskilt drammen, fasadeskilt oslo, led lysskilt, lyskasse skilt, skilt design, lyskasser, skilt med lys, led lyskasse, fasadeskilt, lysbokstaver, fasadebokstaver

Fasadeskilt Backlight

Fasadeskilt Backlight er reklameskilt i form av tredimensjonale lysbokstaver, med en frontside laget av lystett materiale, for eks. aluminium, akrylglass eller dibond. Bokstavene monteres på en aluminiumramme i et viss avstand fra monteringsoverflaten slik at lyset spres utover og skaper den diffuse backlight- effekten. Skriften utføres vanligvis i mørke toner siden bokstavene er laget av lystette materialer som uansett vil fremstå mørkere.

Resultatet er et spennende fasadeskilt som vises godt om natta.

HVORFOR VELGE VÅRE PRODUKTER ?

UTFREST GRAFIKK
Frontsiden av bokstavene lages ved hjelp av moderne utstyr og settes deretter sammen for hånd. Dette sikrer ett godt resultat, samtidig som det muliggjøre utfresing av abstrakte former. 3D -lysbokstavene vises utmerket om natta takket være lesbar, tydelig grafikk og veldig sterkt lys.

ULIKE MONTERINGLØSNINGER
3D-bokstaver Backlight leveres i ulike monteringsløsninger. Hver løsning krever en minimal avstand til monteringsoverflaten. Dette oppnås ved å sette på mellominnlegg (f. eks lister).

ENERGISPARENDE LED-BELYSNING OG SKUMRINGSSENSOR
Den nyeste lysteknologien til Samsung og LG, LED gir et jevnt og sterk lys, samtidig som den bruker mindre strøm for å produsere samme lysmengde som andre lyskilder. Belysningen tilpasses størrelsen på bokstavene. Skiltet kan leveres med en skumringssensor. Bokstavene vil slås på automatisk når mørket faller.