fasadeskilt pris, fasadeskilt bergen, fasadaskilt drammen, fasadeskilt oslo, led lysskilt, lyskasse skilt, skilt design, lyskasser, skilt med lys, led lyskasse, fasadeskilt, lysbokstaver, fasadebokstaver

Lyskasse Aluminium – 2 side

TOSIDIGE LYSKASSER AV ALUMINIUMPROFIL

En tosidig aluminiumlyskasse består av sidevegger av aluminiumprofil med lenge på 10, 14 eller 16 cm og en frontvegg og en bakvegg av akrylglass. Forsiden på lyskassen dekkes med ett materiale med meget gode lysførende egenskaper, på forsiden plasseres også grafikken. Inn i lyskassen installeres det Samsungs- og LGs LED-belysning av nyeste generasjon. Det ferdiglagde resultatet er en svart godt synlig lyskassereklame. 

HVORFOR VELGE VÅRE PRODUKTER?

SKUMRINGSSENSOR

Lyskassene kan leveres med en skumringssensor. Lyset vil slås på automatisk når mørket faller.

ENDRE BELYSNINGSFARGE VIA FJERNKONTROLL

Farge på lyset kan endres med en fjernkontroll

SKILL DEG UT PÅ MARKEDET

Lyskasse våre presenterer seg utmerket i natt takket være lesbar grafikk og veldig sterkt lys. Med våre lyskasser blir bedriften din synlig og vil skille seg ut fra konkurrenter.