fasadeskilt pris, fasadeskilt bergen, fasadaskilt drammen, fasadeskilt oslo, led lysskilt, lyskasse skilt, skilt design, lyskasser, skilt med lys, led lyskasse, fasadeskilt, lysbokstaver, fasadebokstaver

Lyskasse Dibond – 1 side

DIBOND ENSIDIGE LYSKASSE

Dibondlyskasser kjennetegnes med høy teknisk og estetisk kvalitet, samt elegant utforming. 

Løsningen er spesielt godt egnet for dem som ønsker en fantastisk visuell effekt uten å måtte ofre holdbarheten. Dibondlyskasser vil tilføre prestisje som varer lenge til hver virksomhet og hvert prosjekt.  

Side- og frontveggen på lyskassen lages av dibond og former en enhetlig struktur. En enkel dibondplate består av aluminiumplater med polyetylen i kjernen. Disse tilbys i alle farger, både matt og blank. 

HVORDAN VIRKER DIBONDLYSKASSER?

Lyseffekten oppnås ved å kutte ut (frese) elementer på frontsiden. Både logoer og bokstaver kan freses og det er kun freste elementer som lyses opp. Fra innsiden limes det inn et støpt akrylglass som skaper den konkave formen på teksten/logoen. Elementene kan også utformes i konveks. Sluttsummen er en annonse preget av prestisje og eleganse uten sidestykke. 

HVORFOR VELGE VÅRE PRODUKTER?

FREST GRAFIKK

Grafikken og logoen freses ved hjelp av moderne utstyr som sikrer presis utforming. Takket være lettlesbar grafikk og sterkt lys utmerker dibondlyskassene seg i mørket. 

SKUMRINGSSENSOR

Lyskassene kan leveres med en skumringssensor. Lyset vil slås på automatisk når mørket faller.

ENDRE BELYSNING VIA FJERNKONTROLL

Farge på lyset kan endres med bruk av en fjernkontroll