fasadeskilt pris, fasadeskilt bergen, fasadaskilt drammen, fasadeskilt oslo, led lysskilt, lyskasse skilt, skilt design, lyskasser, skilt med lys, led lyskasse, fasadeskilt, lysbokstaver, fasadebokstaver

Fasadeskilt Front Plexi Side Plexi

Fasadeskiltet består av tredimensjonale, helbelyste bokstaver utført i akrylglass. Frontsiden og sideveggene limes sammen for å skape et subtil skygge som synliggjør skriften ytterligere. Bakveggen er 8mm tykk og består av oppskummet PCV-plater samt en modulær LED-løsning. Akrylglasset er tilgjengelig i flere ulike farger i henhold med PMMA-fargekartet. Bokstaver i akrylglass kan lages i storformat.  

Innvendig belysning i modulær LED-teknologi, med et superlavt strømforbruk som ligger på 25Watt/m2.

Produktet er egnet for utendørsbruk 

HVORFOR VELGE PRODUKTENE VÅRE?

UTFREST GRAFIKK

Framsiden av bokstavene fremstilles ved hjelp av moderne utstyr og settes deretter sammen for hånd. Dette sikrer et godt resultat, samtidig som det muliggjøre utfresing av abstrakte former. Takket være synlig grafikk og veldig sterkt lys er 3D –lysbokstavene våre også svært synlig på nattestid.  

ULIKE MONTERINGSMÅTER

3D bokstaver leveres i ulike monteringsløsninger: bokstavene kan monteres direkte på veggen eller ved hjelp av lister.

LED-BELYSNING OG SKUMRINGSSENSOR

Den nyeste lysteknologien til Samsung og LG, LED gir et jevnt og sterk lys, samtidig som den bruker mindre strøm for å produsere samme mengde lys som andre lyskilder. Lysbokstavene kan leveres med en skumringssensor. Lyset vil automatisk slå seg på når det blir mørkt.