SPØRG EKSPERTEN
Alt er mulig !!!

TLF: 968 27 606
Mail: post@ardesign.no

FRI SKILT DESIGN !!!

PYLON OVAL DIBOND TOSIDIG

Pylonskilt av dibond er en type store skilt som er godt egnet for blant annet bedrifter og institusjoner.  Enkelt sagt er det solide, frittstående skilt med en festeløsning. Hvert skilt designes individuelt i samarbeid med kunden for å oppnå ett oppsiktsvekkende resultat.  

Det ovale skiltet består av et bærende stål- eller aluminiumskjelett. Utsiden av konstruksjonen (både side- og frontvegger) dekkes med dibond-materialet. Skiltet er tosidig og begge sider kan dekkes med tekst.

Lyseffekten oppnås ved å kutte ut (frese) elementer på dibondsiden. Både logoer og bokstaver kan freses på og det er kun freste elementer som lyses opp. Fra innsiden limes det inn et støpt akrylglass som skaper den konkave formen på teksten/logoen. Elementene kan også utformes i konveks. Sluttsummen er et bemerkelsesverdig og prestisjefylt reklameskilt. 

Pylonskilter monteres ofte ved inngangen til et bygg, som informasjonsskilt eller som oversiktsskilt. Det er et svært anvendelig produkt med et bredt bruksområde. 

HVORFOR VELGE PRODUKTENE VÅRE ?

 • FREST GRAFIKK

  Grafikken og logoen freses i dibondplater ved hjelp av moderne maskiner. Takket være denne teknologien er vi i stand til å produsere bokstaver i abstrakte former. Resultatet er et svært synlig skilt som representerer bedriften eller virksomheten godt både natt og dag. 

 • SKUMRINGSSENSOR

  Lyskassene kan leveres med en skumringssensor. Lyset vil slås på automatisk når mørket faller.

 • ENDRE BELYSNINGSFARGE VIA FJERNKONTROLL

  Farge på lyset kan endres ved bruk av en fjernkontroll. Alternativet er tilgjengelig ved anvendelse av RGB-dioder.

HOVEDTREKK

 • VI ER PRODUSENTEN - VI UTFØRER HVERT OPPDRAG INNEN SKILTREKLAME

  Siden vi er produsenten utfører vi hver type pylonskilt, i ulike størrelser og valgfri grafikk i alle farger. Den maksimale bredden på en enkel pylon laget av dibond er 120cm. Bredere pyloner utføres ved å sette flere plater sammen. Den maksimale høyden er 600cm.

 • HØY KVALITET OG GARANTI

  Dibondmaterialet vi benytter til produksjon kommer fra de mest kjente leverandørene i Europa. Dette resulterer i meget holdbare skilt som tåler uvær og temperaturskifte.  Vi tilbyr ett års garanti på våre pylonskilter og 3 års garanti på LED-belysningen. 

 • KORT TIDSFRIST OG TRANSPORTFORSIKRING

  Et oppdrag realiseres innen to uker etter godkjenning av forprosjektet. Hver pakke som sendes til Norge er forsikret.

 • STERK LED-BELYSNING

  Den nyeste lysteknologien til Samsung og LG, LED gir et jevnt og sterk lys, samtidig som den bruker mindre strøm for å produsere samme mengde lys som andre lyskilder. 

Se eksempler på produkter

FACEBOOK