SPØRG EKSPERTEN
Alt er mulig !!!

TLF: 968 27 606
Mail: post@ardesign.no

FRI SKILT DESIGN !!!

MENYTAVLER

DEN MEST EFFEKTIVE REKLAMEN 

Menytavler er en form for reklame og dekor, som er særdeles populær innen restaurantindustri. Ved å bruke store lysskilt kan man presentere meny på en oversiktlig og synlig måte. Det vil også gjøre en kunde sitt valg enda enklere og samtidig være med på å lokke nye kunder. I våre menytavler benytter vi akrylglass som lyses opp med LED-dioder for synligere effekt. 

En menytavle kan bidra til bedre oversikt, komplementere den eksisterende innredningen og være en kontinuerlig reklame for lokalet. Resultatet vil man se i kassen – riktig markedsføring fører til økt omsetning. 

HVORFOR VELGE OSS ?

 • ERFAREN PRODUSENT

  Takket være vår lange erfaring kan vi levere produkter av høy kvalitet. Den lange holdbarheten på produktene våre muliggjøre flere skift av det innvendige tavleinnlegget.

 • RABATTER PÅ PROSJEKTDESIGN AV TAVLEINNLEGG

  Kunder som bestiller menyoppslagstavler hos oss vil få en fast lav pris på utskrift av tavleinnlegg.

 • ROTERENDE MENYTAVLER

  Vi produserer menytavler som kan vise to ulike tilbud avhengig av tid på dagen. Kunden får muligheten til å presentere en lunsjmeny om morgenen og en middagsmeny senere på dagen. En valgfri tjeneste er profesjonell matfotografering – vi kan ta bilde av maten og sette inn utvalgte fotografier i menytavlene.

HOVEDTREKK

 • ULIKE STØRRELSER OG TILPASSET UTFORMING

  Som produsenter kan vi levere tavler av ulike størrelser, skreddsydd etter dine behov.  Større bredder oppnås ved å sette flere elementer sammen. En menytavle tilpasses restaurantinnredning og det ferdigstilte resultatet vil derfor avhenge av interiørets høyde- og breddemål- ta kontakt med oss for mer informasjon. 

 • KVALITET OG GARANTI

  Til produksjon benytter vi kun akrylglassplater av høyeste kvalitet fra europeiske leverandører, derfor kan vi tilby ett års garanti på våre menytavler. 

 • KORT LEVERINGSTID

  Et oppdrag realiseres innen to uker etter godkjenning av designprosjektet. Hver pakke som sendes til Norge er forsikret.

 • STERK LED-BELYSNING

  Den nyeste lysteknologien (som benyttes av blant annet Samsung og LG) gir et jevnt og sterk lys, samtidig som den bruker mindre strøm for å produsere samme mengde lys som andre lyskilder. 

Se eksempler på produkter

FACEBOOK