KVALITET TIL KONKURRANSEDYKTIGE PRISER
Kun europeiske leverandøre

RASK LEVERING
Stort sett innen en uke

MENYTAVLER

DEN MEST EFFEKTIVE REKLAMEN 

Menytavler er en form for reklame og dekor, som er særdeles populær innen restaurantindustri. Ved å bruke store lysskilt kan man presentere meny på en oversiktlig og synlig måte. Det vil også gjøre en kunde sitt valg enda enklere og samtidig være med på å lokke nye kunder. I våre menytavler benytter vi akrylglass som lyses opp med LED-dioder for synligere effekt. 

En menytavle kan bidra til bedre oversikt, komplementere den eksisterende innredningen og være en kontinuerlig reklame for lokalet. Resultatet vil man se i kassen – riktig markedsføring fører til økt omsetning. 

HVORFOR VELGE OSS ?

 • ERFAREN PRODUSENT

  Takket være vår lange erfaring kan vi levere produkter av høy kvalitet. Den lange holdbarheten på produktene våre muliggjøre flere skift av det innvendige tavleinnlegget.

 • RABATTER PÅ PROSJEKTDESIGN AV TAVLEINNLEGG

  Kunder som bestiller menyoppslagstavler hos oss vil få en fast lav pris på utskrift av tavleinnlegg.

 • ROTERENDE MENYTAVLER

  Vi produserer menytavler som kan vise to ulike tilbud avhengig av tid på dagen. Kunden får muligheten til å presentere en lunsjmeny om morgenen og en middagsmeny senere på dagen. En valgfri tjeneste er profesjonell matfotografering – vi kan ta bilde av maten og sette inn utvalgte fotografier i menytavlene.

HOVEDTREKK

 • ULIKE STØRRELSER OG TILPASSET UTFORMING

  Som produsenter kan vi levere tavler av ulike størrelser, skreddsydd etter dine behov.  Større bredder oppnås ved å sette flere elementer sammen. En menytavle tilpasses restaurantinnredning og det ferdigstilte resultatet vil derfor avhenge av interiørets høyde- og breddemål- ta kontakt med oss for mer informasjon. 

 • KVALITET OG GARANTI

  Til produksjon benytter vi kun akrylglassplater av høyeste kvalitet fra europeiske leverandører, derfor kan vi tilby ett års garanti på våre menytavler. 

 • KORT LEVERINGSTID

  Et oppdrag realiseres innen to uker etter godkjenning av designprosjektet. Hver pakke som sendes til Norge er forsikret.

 • STERK LED-BELYSNING

  Den nyeste lysteknologien (som benyttes av blant annet Samsung og LG) gir et jevnt og sterk lys, samtidig som den bruker mindre strøm for å produsere samme mengde lys som andre lyskilder. 

Se eksempler på produkter

FACEBOOK  

Copyright © 2015 Ar Design.