SPØRG EKSPERTEN
Alt er mulig !!!

TLF: 968 27 606
Mail: post@ardesign.no

FRI SKILT DESIGN !!!

LEDSKILTET 2 cm KLIPRAME

Lyskasse 2cm klipsramme er et LED lysreklameskilt med veldig tynn (ca. 2cm sidebredde) ramme. Den smale lyskassen er utviklet ved hjelp av kombinasjon av to teknologier: LED-dioder og lysdiffusører. 

Klipsramme er betegnelse på et klippsystem som gjør det mulig å skifte den innvendige grafikken og presentere flere ulike tilbud. Denne løsningen sørger for høy bildeoppløsning slik at man slipper å installere utvendige lyskilder i tillegg. 

HVORFOR VELGE VÅRE PRODUKTER ?

 • REDUSERT STRØMFORBRUK

  Bruk av LED-belysning gir en enorm energibesparelse. Et ledskilt lyses opp av en eller to bånd med LED-dioder langs den lengste kanten. Dette reduserer strømforbruket med omtrent 98% sammenlignet med et lysskilt av samme størrelse belyst med lysrør. 

 • ENKEL MONTERING, LITEN VEKT

  Ledskiltet er enkelt å transportere og montere takket være sidebreddestørrelse redusert med ca. 80%. 

 • ET SKILT- FLERE TILBUD

  Et klippsystem muliggjør det å skifte den innvendige grafikken og presentere flere ulike tilbud avhengig av tidspunkt, lokalisering eller en andre markedsføringsstrategier. Kunder som bestiller ledskilt hos oss får en lav pris på forprosjektet av det grafiske innlegget. 

HOVEDTREKK

 • ULIKE STØRRELSER

  Som produsent kan vi tilby ledskilt i ulike størrelser og med valgfri grafikk. De tilgjengelige størrelsene er A4, A3, A2, A1, A0, B2 og B1. 

 • HØY KVALITET OG GARANTI

  Vi er produsenten av ledskilt og kan derfor tilby ett produkt av høyeste kvalitet. Materialet vi bruker kommer fra de mest kjente leverandørene i Europa. Vi tilbyr ett års garanti på våre ledskilt og 3 års garanti på LED-belysningen. 

 • KORT TIDSFRIST OG TRANSPORTFORSIKRING

  Et oppdrag realiseres innen to uker etter godkjenning av forprosjektet. Hver pakke som sendes til Norge er forsikret.

 • STERK LED-BELYSNING

  Den nyeste lysteknologien (som benyttes av blant annet Samsung og LG) gir et jevnt og sterk lys, samtidig som den bruker mindre strøm for å produsere samme mengde lys som andre lyskilder. 

Se eksempler på produkter

FACEBOOK