SPØRG EKSPERTEN
Alt er mulig !!!

TLF: 968 27 606
Mail: post@ardesign.no

FRI SKILT DESIGN !!!

DIBOND ENSIDIGE LYSKASSE

Dibondlyskasser kjennetegnes med høy teknisk og estetisk kvalitet, samt elegant utforming. 

Løsningen er spesielt godt egnet for dem som ønsker en fantastisk visuell effekt uten å måtte ofre holdbarheten. Dibondlyskasser vil tilføre prestisje som varer lenge til hver virksomhet og hvert prosjekt.  

Side- og frontveggen på lyskassen lages av dibond og former en enhetlig struktur. En enkel dibondplate består av aluminiumplater med polyetylen i kjernen. Disse tilbys i alle farger, både matt og blank. 

HVORDAN VIRKER DIBONDLYSKASSER?

Lyseffekten oppnås ved å kutte ut (frese) elementer på frontsiden. Både logoer og bokstaver kan freses og det er kun freste elementer som lyses opp. Fra innsiden limes det inn et støpt akrylglass som skaper den konkave formen på teksten/logoen. Elementene kan også utformes i konveks. Sluttsummen er en annonse preget av prestisje og eleganse uten sidestykke. 

HVORFOR VELGE VÅRE PRODUKTER?

 • FREST GRAFIKK

  Grafikken og logoen freses ved hjelp av moderne utstyr som sikrer presis utforming. Takket være lettlesbar grafikk og sterkt lys utmerker dibondlyskassene seg i mørket. 

 • SKUMRINGSSENSOR

  Lyskassene kan leveres med en skumringssensor. Lyset vil slås på automatisk når mørket faller.

 • ENDRE BELYSNING VIA FJERNKONTROLL

  Farge på lyset kan endres med bruk av en fjernkontroll

Hovedtrekk:

 • VI ER PRODUSENTEN - VI UTFØRER HVERT OPPDRAG INNEN LYSREKLAME – EGENDEFINERTE STØRRELSER

  Siden vi er produsenten utfører vi hver type lyskasse, i ulike størrelser og valgfri grafikk i alle farger. De eneste begrensingene er mål på en enkel dibondplate - den maksimale lengden på en enkel lyskasse er 379 cm, den maksimale bredden er 114 cm. Det betyr ikke at den ferdiglagde reklamen må forekomme i den størrelsen! Vi kan kombinere flere lyskasser for å oppnå en valgfri lengde av settet. Standardhøyde på en side er 9 cm. Vi produserer sider med høyde mellom 7 cm - 14 cm.

   

 • HØY KVALITET OG GARANTI

  Vi er produsenten av dibondlyskasser og kan derfor sikre ett produkt av høyeste kvalitet. Dibondmaterialet vi benytter til produksjon kommer fra de mest kjente leverandørene i Europa. Vi tilbyr ett års garanti på våre lyskasser og 3 års garanti på LED-belysningen. 

 • KORT TIDSFRIST OG TRANSPORTFORSIKRING

  Et oppdrag realiseres innen to uker etter godkjenning av designprosjektet. Hver pakke som sendes til Norge er forsikret.

 • STERK LED-BELYSNING

  Den nyeste lysteknologien (som benyttes av blant annet Samsung og LG) gir et jevnt og sterk lys, samtidig som den bruker mindre strøm for å produsere samme mengde lys som andre lyskilder. 

Se eksempler på produkter

FACEBOOK