SPØRG EKSPERTEN
Alt er mulig !!!

TLF: 968 27 606
Mail: post@ardesign.no

FRI SKILT DESIGN !!!

ENSIDIGE LYSKASSER AV ALUMINIUMPROFIL

Ensidig aluminiumlyskasse består av sidevegger av aluminiumprofil med lenge på 10, 14 eller 16 cm, en frontvegg og en bakvegg av akrylglass. Forsiden på lyskassen dekkes med ett materiale med meget gode lysførende egenskaper, på forsiden plasseres også grafikken. Inn i lyskassen installeres det Samsungs- og LGs LED-belysning av nyeste generasjon. Det ferdiglagde resultatet er en svart godt synlig lyskassereklame.

HVORFOR VELGE VÅRE PRODUKTER?

 • SKUMRINGSSENSOR

  Lyskassene kan leveres med en skumringssensor. Lyset vil slås på automatisk når mørket faller.

 • ENDRE BELYSNINGSFARGE VIA FJERNKONTROLL

  Farge på lyset kan endres med en fjernkontroll.

 • SKILL DEG UT PÅ MARKEDET

  Lyskasse våre presenterer seg utmerket i natt takket være lesbar grafikk og veldig sterkt lys. Med våre lyskasser blir bedriften din synlig og vil skille seg ut fra konkurrenter.

HOVEDTREKK

 • VI ER PRODUSENTEN - VI UTFØRER HVERT OPPDRAG INNEN LYSKASSEREKLAME

  Siden vi er produsenten utfører vi hver type lyskasse, i ulike størrelser og valgfri grafikk i alle farger. De eneste begrensingene er mål på en enkel akrylglassplate - den maksimale lengden på en enkel lyskasse er 490 cm, den maksimale høyden er 125 cm. Standard sidebredde er 10 cm eller 14 cm. 

 • HØY KVALITET OG GARANTI

  Vi er produsenten av aluminiumlyskasser og kan derfor sikre et produkt av høyest kvalitet. Aluminiumprofilene vi benytter til produksjon kommer fra de mest kjente leverandørene i Europa. Vi tilbyr ett års garanti på våre lyskasser og 3 års garanti på LED-belysningen. 

 • KORT TIDSFRIST OG TRANSPORTFORSIKRING

  Et oppdrag realiseres innen to uker etter godkjenning av designprosjektet. Hver pakke som sendes til Norge er forsikret.

 • STERK LED-BELYSNING

  Den nyeste lysteknologien til Samsung og LG, LED gir et jevnt og sterk lys, samtidig som den bruker mindre strøm for å produsere samme mengde lys som andre lyskilder. 

Se eksempler på produkter

FACEBOOK