SPØRG EKSPERTEN
Alt er mulig !!!

TLF: 968 27 606
Mail: post@ardesign.no

FRI SKILT DESIGN !!!

FASADEBOKSTAVER FRONT PLEXI SIDE XPS - UTEN LYS

Fasadebokstaver Front Plexi Side XPS er 3D bokstaver som er laget av skummet XPS styrodur. Det er et materiale som er absolutt hardt og mindre absorberende, vanligvis brukt som reklame. Denne typen av reklamen er imidlertid oftere brukt innvendig.

For å oppnå en elegant og fargerik glans limes det ofte bokstavens front laget av aluminium (i valgfri farge og sløvhet) oppå en bokstav kuttet av XPS. Selve styrodur kan males i ulike farger med akrylmaling, logo laget av styrodur skal være i firmaets farger. 

Romlige bokstaver av styrodur kuttes ut termisk med en motstandstråd. Ved bruk av slik teknikk får man ulike former.

HVORFOR VELGE PRODUKTENE VÅRE ?

 • UTFREST GRAFIKK

  Frontsiden på bokstavene utformes etter forutbestemte mål ved hjelp av moderne frese- og plotterutstyr. De ferdigkuttede bokstavene blir deretter håndmalt med akrylmaling.   

 • ULIKE MONTERINGSMÅTER

  3D bokstaver leveres i ulike monteringsløsninger: bokstavene kan monteres direkte på overflaten eller ved hjelp av lister. Bokstavene kan også limes til veggen.

 • FORSKJELLIGE FARGER OG GLANSGRADER

  Bokstavene lages av styrefoam og kan forekomme i ulike former og farger. Elementer kan være en- eller flerfargede uten å øke kostnaden betydelig. Bokstavene er malt og det kreves ikke ytterligere utstyr for å påføre flere farger. 

HOVEDTREKK

 • VI UTFØRER HVERT OPPDRAG INNEN LYSBOKSTAVER

  Vi er produsenten og kan utfører hver type bokstav i valgfri farge. Sidebredden på en bokstav utført i styrefoam vil variere mellom fra 2 til 10 cm. Styrefoam kjennetegnes ved lett vekt og er best egnet for logoer/skrift i abstrakte former og uvanlige fasonger. 

 • KVALITET OG GARANTI

  For å fremstille bokstavene benytter vi styrofoam fra europeiske leverandører kombinert med moderne produksjonsteknologi. Siden vi kun bruker materialer og utstyr av høyeste standard kan vi tilby ett års garanti på våre fasadeskilt. 

 • KORT LEVERINGSFRIST OG TRANSPORTFORSIKRING

  Et oppdrag realiseres innen to uker etter godkjenning av forprosjektet. Hver pakke som sendes til Norge er forsikret.

Se eksempler på produkter

FACEBOOK