SPØRG EKSPERTEN
Alt er mulig !!!

TLF: 968 27 606
Mail: post@ardesign.no

FRI SKILT DESIGN !!!

FASADESKILT – FRONT PLEXI SIDE PLEXI

Fasadeskiltet består av tredimensjonale, helbelyste bokstaver utført i akrylglass. Frontsiden og sideveggene limes sammen for å skape et subtil skygge som synliggjør skriften ytterligere. Bakveggen er 8mm tykk og består av oppskummet PCV-plater samt en modulær LED-løsning. Akrylglasset er tilgjengelig i flere ulike farger i henhold med PMMA-fargekartet. Bokstaver i akrylglass kan lages i storformat.  

Innvendig belysning i modulær LED-teknologi, med et superlavt strømforbruk som ligger på 25Watt/m2.

Produktet er egnet for utendørsbruk 

HVORFOR VELGE PRODUKTENE VÅRE?

 • UTFREST GRAFIKK

  Framsiden av bokstavene fremstilles ved hjelp av moderne utstyr og settes deretter sammen for hånd. Dette sikrer et godt resultat, samtidig som det muliggjøre utfresing av abstrakte former. Takket være synlig grafikk og veldig sterkt lys er 3D –lysbokstavene våre også svært synlig på nattestid.  

 • ULIKE MONTERINGSMÅTER

  3D bokstaver leveres i ulike monteringsløsninger: bokstavene kan monteres direkte på veggen eller ved hjelp av lister.

 • LED-BELYSNING OG SKUMRINGSSENSOR

  Den nyeste lysteknologien til Samsung og LG, LED gir et jevnt og sterk lys, samtidig som den bruker mindre strøm for å produsere samme mengde lys som andre lyskilder. Lysbokstavene kan leveres med en skumringssensor. Lyset vil automatisk slå seg på når det blir mørkt.

HOVEDTREKK

 • VI UTFØRER HVERT OPPDRAG INNEN FASADESKILT

  Vi kan utføre hver type skrift/logo i valgfri design og farge, med en maksimal størrelsen på enkeltbokstaver på over 2m. 

 • KVALITET OG GARANTI

  Både front- og sideveggene på bokstavene lages av akrylglass. Alle produksjonskomponenter kommer fra europeiske leverandører. Siden vi kun bruker materiale av høyeste kvalitet kan vi tilby ett års garanti på våre fasadeskilt. 

 • KORT LEVERINGSFRIST OG TRANSPORTFORSIKRING

  Et oppdrag realiseres innen to uker etter godkjenning av forprosjektet. Hver pakke som sendes til Norge er forsikret.

Se eksempler på produkter

FACEBOOK