SPØRG EKSPERTEN
Alt er mulig !!!

TLF: 968 27 606
Mail: post@ardesign.no

FRI SKILT DESIGN !!!

FASADESKILT FRONT PLEXI SIDE ALUMINIUM

Fasadeskilt er ett reklameskilt formet av tredimensjonale lysbokstaver, med en profil laget i lysførende aluminium og en frontside av akrylglass. Profilene lages av en lettformbar og holdbar aluminiumtape - Alurapid. Frontsiden av bokstavene består av et 3mm tykt akrylglass som dekkes med en folie i valgfri farge.

Aluminiumteipene til 3D lysbokstaver er tilgjengelige i ulike bredder. Takket være dette kan vi produsere bokstaver og skilt i større format. Kvalitetstape ALURAPID garanterer et resultat som vil vare lenge uten behov for ekstra vedlikehold. Selve produksjonsmetoden av fasadeskiltet går ut på å bøye bokstavene med spesialutstyr.

Innvendig belysning i LED-teknologi, med et superlavt strømforbruk som ligger på 25Watt/m2 

Produktet er egnet for utendørsbruk .

HVORFOR VELGE PRODUKTENE VÅRE?

 • UTFREST GRAFIKK

  Frontsiden av bokstavene fremstilles ved hjelp av moderne utstyr og deretter settes sammen for hånd. Dette sikrer ett godt resultat, samtidig som det muliggjøre utfresing av abstrakte former. 3D -lysbokstavene presenterer seg utmerket i natt takket være lesbar grafikk og veldig sterkt lys.  

 • ULIKE MONTERINGSMÅTER

  3D bokstaver leveres i ulike monteringsløsninger: bokstavene kan monteres direkte på veggen eller ved hjelp av lister.

 • STERK LED-BELYSNING OG SKUMRINGSSENSOR

  Den nyeste lysteknologien til Samsung og LG, LED gir et jevnt og sterk lys, samtidig som den bruker mindre strøm for å produsere samme mengde lys som andre lyskilder. Lysbokstavene kan leveres med en skumringssensor. Lyset vil automatisk slå seg på når det blir mørkt.

HOVEDTREKK

 • VI UTFØRER HVERT OPPDRAG INNEN FASADESKILT

  Vi kan utføre hver type skrift/logo i valgfri design og farge, med en maksimal størrelsen på enkeltbokstaver på over 2m.

 • KVALITET OG GARANTI

  Både front- og sideveggene på bokstavene lages av akrylglass. Alle produksjonskomponenter kommer fra europeiske leverandører. Siden vi kun bruker materiale av høyeste kvalitet kan vi tilby ett års garanti på våre fasadeskilt. 

 • KORT LEVERINGSFRIST OG TRANSPORTFORSIKRING

  Et oppdrag realiseres innen to uker etter godkjenning av forprosjektet. Hver pakke som sendes til Norge er forsikret.

Se eksempler på produkter

FACEBOOK