SPØRG EKSPERTEN
Alt er mulig !!!

TLF: 968 27 606
Mail: post@ardesign.no

FRI SKILT DESIGN !!!

FASADEBOKSTAVER MED BACKLIGHT

Fasadeskilt Backlight er reklameskilt i form av tredimensjonale lysbokstaver, med en frontside laget av lystett materiale, for eks. aluminium, akrylglass eller dibond. Bokstavene monteres på en aluminiumramme i et viss avstand fra monteringsoverflaten slik at lyset spres utover og skaper den diffuse backlight- effekten. Skriften utføres vanligvis i mørke toner siden bokstavene er laget av lystette materialer som uansett vil fremstå mørkere.  

Resultatet er et spennende fasadeskilt som vises godt om natta.  

HVORFOR VELGE VÅRE PRODUKTER ?

 • UTFREST GRAFIKK

  Frontsiden av bokstavene lages ved hjelp av moderne utstyr og settes deretter sammen for hånd. Dette sikrer ett godt resultat, samtidig som det muliggjøre utfresing av abstrakte former. 3D -lysbokstavene vises utmerket om natta takket være lesbar, tydelig grafikk og veldig sterkt lys.  

 • ULIKE MONTERINGLØSNINGER

  3D-bokstaver Backlight leveres i ulike monteringsløsninger. Hver løsning krever en minimal avstand til monteringsoverflaten. Dette oppnås ved å sette på mellominnlegg (f. eks lister).

 • ENERGISPARENDE LED-BELYSNING OG SKUMRINGSSENSOR

  Den nyeste lysteknologien til Samsung og LG, LED gir et jevnt og sterk lys, samtidig som den bruker mindre strøm for å produsere samme lysmengde som andre lyskilder. Belysningen tilpasses størrelsen på bokstavene. Skiltet kan leveres med en skumringssensor. Bokstavene vil slås på automatisk når mørket faller.

HOVEDTREKK

 • VI UTFØRER HVERT OPPDRAG INNEN FASADESKILT

  Vi kan utføre hver type skrift/logo i valgfri design. Siden 3D-bokstaver i Backlight- løsningen krever en overflate for å reflektere lyset og skape den diffuse effekten, må størrelsen på elementene være tilpasset veggen/bygget de skal monteres på. 

 • GARANTI OG KVALITET I FOKUS

  Bokstavprofilen lages av akrylglass, og frontsiden utføres i aluminium eller dibond. Alle materialer kommer fra europeiske leverandører. Dette resulteres i ett solid produkt som er gunstig for å tåle vær- og temperaturskifte. 

  Da vi kun bruker komponenter av høyeste kvalitet kan vi tilby ett års garanti på våre fasadeskilt. 

   

 • KORT TIDSFRIST OG TRANSPORTFORSIKRING

  Et oppdrag realiseres innen to uker etter godkjenning av forprosjektet. Hver pakke som sendes til Norge er forsikret.

Se eksempler på produkter

FACEBOOK