TRYKKERI

Vi har bredt spenn av tjenester og produkter innen digital- og offsettrykk: 

• Forprosjekter

• Design

• Trykk 

Vi har en park av offsettrykkmaskiner, giljotiner, samlebånd og en rekke annet moderne utstyr som er nødvendig i et skikkelig trykkeri. 

• Vi trykker kataloger, album, kalendre, dokumentmapper, brosjyrer, plakater, papiraviser, flyers, notatbøker, konvolutter, karbonpapir, hefter og visittkort. 

I våre maskiner kan vi legge på matt- eller glansfolier, og UV-spotlakk eller offsetlakk for dem som ønsker det lille ekstra. 

Fordeler ved å bestille hos oss:  

• Enkel bestillingsprosedyre 

• Et bredt utvalg av trykktjenester

• Høykvalitets offset- og digitaltrykk

• Kort realiseringstid 

• Profesjonell kundeservice – fra forprosjekt til levering 

Flygeblader

Den mest populære trykkingen som benyttes for propaganda, informering eller reklame-formål er en flygeblad. Dens enkle form muliggjør for enkel og rask formidling.

Takket være digital teknologi, kan man utføre utskrifter med ulik innhold, ulike farger og ulike detaljer samtidig. Vi anbefaler enkle formater, en og tosidige, men også sammensatte brosjyrer og mer komplekse mapper. En trykt reklame med god design kan være en praktisk informasjonskilde om et firma eller dets tilbud.

Materialer vi tilbyr er glans-kritt eller røket papir. Flygebladets størrelse spørs av type og kolportørens sted. Ta kontakt med oss for veiledning ift. flygeblader.

 

Sammensatte mapper, Menu

Attraktive priser av reklamekataloger og restaurantmeny'er sikres takket være effektiv teknologi av offsettrykk. Valgfri konfigurasjon av formatet etter bretting (A7, A6. A5, A4 DL, egendefinerte formater) og papiret er mange tilgjengelige alternativer av sluttproduktet. Trykk av mapper kan eventuelt fullføres med glansede eller matt-folie eller en holdbar UV lakk.

Vi tilbyr bred spekter av vekter og etterbehandling av papirer, som vil tilfredsstille alles ønsker. Vi bruker hovedsaklig røket papir kritt matt og glans fra 135 gsm til 350 gsm.

 

Plakat

Vi tilbyr offset trykk av plakater i formater fra A0, A1, A2, A3 og B1 og B2, på kritt- eller neonpapir.

Takket være AR Design kan du bestille virkelig billige reklameplakater laget i valgfri utgave (fra 25 til 200 000 stykker), uten resignasjon av høy trykk-kvalitet på papiret med optimal vekt.

Trykk av neon-plakater er en nyhet i sortimentet vårt. Plakatene vil presentere seg perfekt på steder som diskoteker, barer og puber. For kunder fra andre sektorer anbefaler vi billig trykk av plakater på kritt-papir i full spekter av farger. Vi inviterer deg til å kontakte oss.

 

Brevark

Brevark er en elementær trykksak som bør være en del av reklameporteføljen til enhver virksomhet eller institusjon. Brev og fakturaer trykt på slikt papir bidrar til å skape unike assossiasjoner til bedriften og hjelper med å bygge et positivt bilde av entreprenøren.

Papiret vi benytter i våre utskrifter er egnet for de fleste typer printere, også laserprinter, og inneholder følgende informasjon: bedriftsnavn, adressen, kontraktsummer og momsregistreringsnummer ol. Vi følger opp hele realiseringsprosessen, fra designforprosjekt til levering av ferdige produkter. 

 

Visittkort

Den smale, rektangulære kartongen kalt for et visittkort, har veldig stor innvirkning i forhold til størrelsen sin. Visittkort har vært forbundet med virksomheter på lenge og besittelse av et godt designet, lesbar, estetisk og fyndig visitkort vil fortsatt bringe respekt for eieren på lenge.

Vi tilbyr:

Visittkort med offset-lakk - farger på kortet er da mer levende, ferske.

Visittkort med matt-folie og UV lakk - mest eksklusive visittkort. UV lakk gir visittkortet høyeste grad av eleganse og er et spennende tilbehør.

 

Se eksempler på produkter

FACEBOOK