Vi kan tilby storformat solventtrykk med god motstandsdyktighet mot vanskelige værforhold. Vi benytter kun høykvalitetsmaterialer fra verdens ledende produsenter, dvs. Oracal, Mactat, Kemica og 3M. En valgfri tilleggstjeneste er laminering UV og Premium – et ekstra lag med beskyttelsesfolie.

Vi bruker solvent- eller lateksblekk for å utføre grafikk i CMYK-fargerom på ulike overflater. Fotografier, fargegradienter, kompliserte detaljer og mm. – ingen prosjekt er for store. Vår profesjonelle maskinpark sikrer høy produktivitet og kort realiseringstid.

 

Selvklebende folie

Standardmaterialet brukt hyppig i storformat print. Vi trykker på monomerisk folie fra Oracal og Kemica (best egnet for korttidsbruk) eller polimerisk folie (for langvarig bruk). Polimerisk folie brukes blir med fordel brukt utendørs da den tåler ulike værforhold.

Selvklebende folier benyttes for å sette grafikker utpå PCV, akrylglass, dibond eller stålplater. Pris gjelder 1m2.

Folie for bakgrunnsbelysning

Gjennomsiktig folie til bakgrunnsbelysning gir god lysgjennomtrengning og garanterer jevn lysspredning. Transculante folier benyttes ofte til å belyse utstillingssystemer og er spesielt godt egnet til kassettoner, pylonskilt, glass og andre gjennomsiktige materialer. Disse foliene kjennetegnes ved stor motstandsdyktighet mot fukt, UV-stråling og høy og lav temperatur.

I tillegg trykker vi også på Backlit –filmrull som er en type PCV-material uten lim spesielt godt egnet for citylights. Pris gjelder 1m2.

 

Bannermateriale

Bannermaterialer er en type vinyltekstil benyttet som oftest i Fonlit- eller Blockout-teknologi. Fonlit er velegnet til ensidig trykk og brukes gjerne på vegger og frittstående konstruksjoner.  Blockout er et lystett materiale best egnet for tosidig trykk. Blacklit er motstandsdyktig mot vær, vind og mekaniske skader.

Bannermaterialer kjennetegnes ved kort produksjonstid, enkelt transportering og installasjon og gunstig pris. Ensidige Fonlit kan bestilles opptil 300cm bred.

OWV folie (One Way Vision)

OWV-folie er mikroperforerte folier kjennetegnet ved høy lyspermeabilitet. Folien er gjennomsiktig fra innsiden, men kan dekoreres med valgfrie grafikk på utsiden. Disse egenskaper gjør den spesielt godt egnet til vindusglassdekor. OWV-folie kan også brukes på bil og i kollektivtrafikk.

Takket være enkel montering kan folien benyttes til å dekorere store overflater, f. eks. butikklokaler, kontorbygg, bilsalonger osv.

MESH

MESH-materialet er et perforert PVC, lettveid og slitesterkt. Takket være netting har materialet en evne til å slippe luft, lyd og lys igjennom seg. Perforerte nett veier kun ca. 330 g/mkw. Den lave vekten gjør den enkel å transportere og montere til og med i store formater.

Mesh-netting brukes ofte på sillas, vegger og frittstående konstruksjoner. Vi setter på maljer og sveiser kantene ved behov.

Blueback papir

Blueback-papir er et førstevalg ved storformat print. Papiret er spesielt godt egnet for billboards, cityboard eller plakater. Blueback kjennetegnes ved høy grad av hvithet, lystett blå bakside og godt fargeavtrykk. Papiret tåler fukt og UV-stråling.

Takket være sin holdbarhet og motstandsdyktighet mot temperaturskiftninger og fukt kan Blueback-papiret brukes både inne- og utendørs. Papiret garanterer et flott printresultat.

Støpt folie

Støpt folie brukes hovedsakelig til bildekor. Folien har gode strekkegenskaper som gjør den ekstra godt egnet til å dekke strukturerte overflater som sidespeil, nagler og rundt kurver. Folien oppvarmes slik at den blir formbar og tilpasser seg permanent til den gitte formen.  

Hver print påføres laminat.

FACEBOOK