MESSESYSTEMER (MESSEVEGG)

Vi skreddersyr messesystemer etter kundenes ønsker og behov, inkludert grafiske design og trykk. Hos oss får du hjelp i alle gjennomføringsfaser, fra forprosjektet og utforming av enkelte deler til montering og opptjening. Stender, roll- up, pop-up vegg, disk og tribuner er bare noen av løsningene vi tilbyr i våre utstillingssystemer.  

Våre kvalitetsprodukter vil gjøre deg synlig på enhver konferanse, messe, møte ol.

 

HHop-up Impact- system

Lett og bærbart hop-up system gjør det enkelt å presentere ditt budskap. Tekstiltrykket kan oppbevares sammen med hop-up systemet.

Tilgjengelige størrelser:

2260 (høyde) x 1525/2260/2995 (bredde) x 295 (dybde) mm

Leveres komplett med ferdig trykk og transportveske. Vi anbefaler å benytte en stabiliseringsfot i tillegg.

Pop-up Quick-system

Pop-up Quick gjør det mulig å sette opp et profesjonelt reklamestand på 1-2-3. Systemet består av aluminiumrammer som monteres ferdig i løpet av noen få minutter. I tillegg kan man bestille belysning og tribuner.  Pop-up Quick er tilgjengelig med eller uten trykk.

Tilgjengelige størrelser:

Fra 3x1 til 3x5, buet eller standardversjon

 

Pop-up Quick L

Pop-up Quick gjør det mulig å sette opp en profesjonell reklamestand på 1-2-3. Systemet består av aluminiumrammer som monteres ferdig i løpet av noen få minutter, er brukervennlig og lett å oppbevare.

Pop-up Quick L et kompakt, frittstående utstillingssystem.

Tilgjengelige størrelser:

2225 (høyde) x 1360/2215/2880 (bredde) x 2215 (dybde)

Pop-up Tower

Et rundt pop-up tårn. Forskjellige størrelser kan oppnås ved å sette flere moduler sammen. Leveres med belysning ved forespørsel (ikke inkludert i prisen).

 Omtrent størrelse:

2265 (høyde) x640mm diameter, basert på tre moduler.

 Utstillingssystem Old Fashion-serie

Old Fashion-series uststillingssystem med et areal på 12m2. 3 meter høy bannerduk garanterer at budskapet ditt vil være synlig. Takket være gjennomtenkt sammensetning av systemkomponenter kan du utnytte stand-arealene effektivt.

Settet består av en buet vegg 3x3, to lamper, en roll-up på 850mm, en koffert som blir til messebord, samt et A4 reklamestativ.

Estimert monteringstid er 15 min og det trengs kun en person til montering.

Se eksempler på produkter

FACEBOOK