MESH ELEVASJONSNETT

MESH-banner er et perforert PVC banner, lettveid og slitesterkt. Takket være netting har banneret en evne til å slippe luft, lyd og lys igjennom seg. Løsningen gir god synlighet og brukes av den grunn ofte på bygninger.  En annen fordel er at nettet påvirkes i liten grad av vind, noe som reduserer «seileffekten» og gjør det mulig å dekke store overflater.

MESH-nettet er vannfast og tåler vanskelige værforhold og UV-stråling. Banneret er lett å transportere – det er bare å brette opp nettet.

  • Banner med fargetrykk

    Vi benytter solventblekkteknologi på bannerne, og disse fremstilles ved hjelp av det moderne MIMAKI-utstyret. Dette resulterer i slitesterk kvalitetstrykk som tåler ulike værforhold. Ho oss er grafikkforprosjektet inkludert i prisen.

  • Tykke, slitesterke stoff

    Til bannerne våre bruker vi kun de sterkeste, 510g tykke laminerte materialer og originale blekk. Hver banner har forsterke, sveiset kanter og maljer av rustfritt stål (avstand mellom hver malje er ca. 40cm). Et annet finish vi tilbyr er tuneller. Begge løsningene garanterer ideell spenning av stoffet. Våre produkter kjennetegnes av sin store slitestyrke og motstandsdyktighet mot revning samtidig som de har enkel monteringsløsning.

  • Rask levering

    Et oppdrag realiseres innen to uker etter godkjenning av forprosjektet. Hver pakke som sendes til Norge er forsikret. 

Se eksempler på produkter

FACEBOOK