GATEBUKK

Gatebukk er en løsning spesielt godt egnet til å eksponere produkter på reklametette områder.

Det er et effektivt markedsføringsmedium som vil tiltrekke potensielle kunder. De mest populære formatene for gatebukk er A1, A2, B1 og B2. Vi tilbyr mange ferdige løsninger, samt lager gatebukker på spesiellbestilling.

 

Gatebukk med krittavle

Gatebukk i tre tilbys i flere størrelser, høyden kan variere mellom 90 og 160 cm. Rammene utformes i brunmalt furutre. Skriveoverflaten i tett HDF-treplate (High Density Fiberboard) er godt egnet til kritt.  

Bukkene tåler ulike værforhold og kan brukes utendørs.

 

Gatebukk i aluminium

Tosidig gatebukk med snapprammer i 32mm bredd aluminiumprofil. Ferdigutformet med avrundede hjørnetopper. Gatebukkene leveres med elastisk refleksfri folie og et UV-filter, som beskytter innholdet mot skadelige solstråler og hindrer bleking.

I vårt sortiment har vi også kompatible hvite skrivetavler (kan brukes med whiteboard-tusjer).

 

TOP-gatebukk i aluminium

Tosidig TOP-gatebukk med snapprammer i 32mm bredd aluminiumprofil, ferdigutformet med avrundede hjørner. Gatebukken er utstyrt med to tavler på hver sin side, dette gir større utstillingsrom for ditt skreddersydde innhold.  

Gatebukkene leveres med elastisk refleksfri folie og et UV-filter, som beskytter innholdet mot skadelige solstråler og hindrer bleking.

 

Vindmester- gatebukk

Tosidig aluminiumramme i 40 mm bredd aluminiumprofil, ferdigutformet med avrundende hjørner. Rammer er tilgjengelige i sølv anode.

Gatebukkene leveres med elastisk refleksfri folie og et UV-filter som beskytter innholdet mot skadelige solstråler og hindrer bleking.

Den solide konstruksjonen og innmonterte stålfjær sikrer god stødighet under tøffe værforhold.

 

Se eksempler på produkter

FACEBOOK