Reklameflagg og reklameseil

Reklameflagg, dvs. flagg montert på mobile bannerarm er et utstillingssystem beregnet for utendørs bruk. Denne markedsføringsformen benyttes ofte på markeder, konferanser og utafor hovedbygg. Hos oss vil du finne flere flaggmodeller i ulike størrelser og fasonger. Flaggene bør ikke henges ut ved en vindhastighet over 50 km/t.  

Vi har et stort og bredt utvalg av flagg, bannerarm og reklameseil. Nedenfor presenterer vi våre bestselgere. Husk å velge en løsning tilpasset ditt lokale væreforhold. Våre flinke medarbeidere vil hjelpe deg å finne den riktige modellen. 

Flagg

Vi bruker stortsett to typer duk i våre flagger: standard tekstil og perforert mesh-tekstil. Små lufthull gjør at vind slipper gjennom duken i stedet for å revne den. Dette fører til betydelig mindre slitasje. Mesh-stoffet er impregnert og derfor godt egnet for uteområder der saltinnhold er noe høyere (f. eks. ved hav). 

Vi tilbyr også konfeksjonering, blant annet kantforsterkning, tuneller, flaggklokker mm. Hos oss vil du finne modeller som passer til enhver stil og anledning.

Flaggreklame har mange bruksområder og kan brukes som bedriftsreklame, ved ulike utendørsarrangementer eller ved innganger. Ta kontakt for mer informasjon ang. flagg. 

Mast

Våre erfarne medarbeidere står til disposisjon ved utforming av deres ønskede produkt. Vi vil hjelpe deg å finne den riktige monteringsløsningen.

Vi lagerfører master i forskjellige høyder, fra 6m til 12m. Høyere modeller kan spesialbestilles. Vi produserer aluminium-, plast-, teleskop- og kontormaster. 

Beachflagg Full Mini

Den minste modellen fra FULL-serien er 210cm høy. Størrelsen er på 80x170 cm og gjør flagget til ideell løsning for dem som ønsker en frittstående reklame som ikke tar så mye plass.

Flagget kan bli installert på følgende måter: med jordskrue/skrufot (ved mykt underlag), jordspyd (mykt og hard underlag), vanntank i plast eller belastet stålkryssfot. 

 

Beachflagg Half Mini

Lillebroren til HALF MIDI modellen, med 220 cm høy mast. Duken med dråpeform er 70cm bredd og 180 cm høy. Denne type reklameflagg er best egnet til å forsterke bedriftens profil og tillater trykk av logoelementer og korte tekst.

Runde logodesign vil se best ut. HALF MINI er kompatible med alle monteringsløsninger tilgjengelige i vår sortiment. Velg installasjonen best egnet underlaget flagget skal festes på.  

Beachflagg Half Midi

HALF MIDI med dråpeform er enda en bestselger fra sortimentet vårt. Den ferdigstilte konstruksjonen er 320 cm høy, mens duken har et areal på 114x300cm.

Grafikken kan gjerne plasseres på den øvre delen, mens den smale delen kan dekkes med tekst (f. eks. nettsideadresse eller kontaktinformasjon). 

Beachflagg Full Midi

FULL MIDI modellen er blant toppselgere i vårt beachflaggsegmentet. Et areal på 85x300cm gir nok plass til å sette på grafikk og inkludere mest essensielle informasjon.

Høyden på ferdigstilte reklamer er ca 350 cm. Våre toppselgende beachflagg brukes ofte innendørs, f eks. i mathaller. I slike tilfeller anbefaler vi bruk av vanntank eller betongbelastet fot.

Ved utendørs installasjon vil ofte jordspyd eller jordskru være den beste løsningen. 

Beachgflagg Full Maxi

Det største beachflagget i sortimentet vårt er festet på en 5m høy mast. Dukstørrelsen er 90x440cm. Dette resulterer i storformat reklame som fortsatt er brukervennlig. Tilgjengelige monteringsløsninger er jordspyd eller dobbelbelastet kryssfot som veier rundt 30 kg.

Dette gir et beachflagg velegnet til innendørs- og utendørsbruk.  

Beachflagg Pro Midi

Pro Midi er en løsning spesialutviklet for våre kunder.  Modellen skiller seg ut med rektangulære flaggform og vriddbare bannerarm. Det er en vellykket krysning mellom et klassisk reklameflagg og et beachflagg.

Den største fordelen til 85x240 Pro Midi flagg er et større areal som gir godt rom for grafikk som ellers ikke ville passet på et standard FULL Beachflagg.

Se eksempler på produkter

FACEBOOK