Bilreklame

BILDEKOR

Bildekor en fantastisk måte på å markedsføre en virksomhet og på å forsterke oppmerksomheten til ett merke, men det er også en god løsning for de som ønsker nytt design.

Til bilfoliering benytter AR Design 3M folier av ypperste kvalitet, og disse kan fjernes til enhver tid. Foliene er ikke bare dekorative, men de skaper også et beskyttende lag mot støv, smuss, sand og UV-stråling.

BRUK BILEN DIN SOM ET MARDKEDSØRINGSMEDIUM

Folien gir rom til kreativitet og tillater løsninger som ellers er uoppnåelige ved bruk av tradisjonelle lakker. Det er kun fantasien som setter grensen på digital grafisk design. Uansett om man ønsker et komplisert trykk eller kun en ny farge vil 3TM folien levere den kvaliteten man trenger.

Vi i AR Design ønsker å være samarbeidspartnere for våre kunder og jobber bestandig for å finne individuelle løsninger, samtidig tilby prosjektvisualisering av det ønskelige resultatet.

HELFOLIERING AV BIL

Tilbudet vårt består  av over 100 ulike folievarianter, samt mattfolier, karbonfolier og metallisk folie, som kan benyttes på ulike typer kjøretøy (f. eks. bil, henger, lastebil, buss, mc eller båt).

Hvert oppdrag vurderes individuelt. Vi presenterer gjerne vårt brede tilbud og hjelper med valg av riktig folie og passende trykk. Ta kontakt med oss for å se alle folieprøver.

Se eksempler på produkter

FACEBOOK