BANER

Banneret hører til de mest originale og eksklusive markedsføringsmidler. Bannerne utmerker seg blant tradisjonelle plakater med sin holdbarhet og motstandsdyktighet. Denne annonseringsformen er tilgjengelig i storformat – og da mener vi virkelig store formater - og utgjør per i dag den mest populære utendørsløsningen.

Med vårt profesjonelle utstyr og moderne teknologi er vi i stand til å utføre de mest komplekse og utfordrende prosjektene.

Bannerne tilbys i ulike arealvekter og i ubegrensede størrelser. Hvert banner blir sveiset eller limet rundt kantene og kan perforeres for en forenklet installasjon.  

Bannerne tåler vanskelige værforhold og UV-stråling.

  • Banner med fargetrykk

    Vi benytter solventblekkteknologi på bannerne, og disse fremstilles ved hjelp av det moderne MIMAKI-utstyret. Dette resulterer i slitesterk kvalitetstrykk som tåler ulike værforhold. Hos oss er grafikkforprosjektet inkludert i prisen.

  • Tykke, slitesterke stoff.

    Til bannerne våre bruker vi kun de sterkeste, 510g tykke laminerte materialer og originalt blekk. Hvert banner har forsterkede kanter og emaljer av rustfritt stål (avstand mellom hver emalje er ca. 50cm). Våre produkter kjennetegnes ved stor slitestyrke og motstandsdyktighet mot revning samtidig som de leveres med en enkel monteringsløsning.

  • Rask levering

    Et oppdrag realiseres innen to uker etter godkjenning av forprosjektet. Hver pakke som sendes til Norge er forsikret.

Se eksempler på produkter

FACEBOOK