bilde

RESTUARANT- OG MAT- AVFOTOGRAFERING

Uansett om det er en restaurant, et hotell, en pub som ligger i sentrum av en storby eller i en liten landsby, med fa andre punkter. Hver enhet ma kunne  presentere interioret sitt, mat og tilbud til mest mulig potensielle kunder.

Slike muligheter gir presentasjon av lokalets interior og dets retter ved hjelp av flate bilder eller 3D presentasjoner: virtuell tur. Bilder eller presentasjoner kan settes pa en nettside, sosiale nettverk, trykkerier, flygeblader og MENU kortet.

Besittelse av bilder eller 3D presentasjoner oker antall av kunder som kan bli kjent med fordeler og verdier av virksomheten din, men ogsa skiller lokalet ditt fra konkurrenter. Ta kontakt med oss for a fa rad om hvordan du oker inntekter av virksomheten din.

 

Restaurant_bilde

RESTUARANT- AVFOTOGRAFERING

Uansett størrelse eller lokalisering trenger ethvert lokale effektiv markedsføring. For å treffe riktig kundegruppe er det viktig å ha en profesjonell presentasjon av tilbud og interiør i lokalet. Dette oppnår man blant annet ved hjelp av gode en- og tredimensjonale bilder eller via en virtuell tur. Bildene kan brukes på nettsider, sosiale medier, brosjyrer, flyer og i meny. Profesjonell fotografering vil resultere i gode bilder som vil hjelpe til med å gjøre bedriften din synlig.

Eksponering av interiøret, en stil tilpasset bedriftens visjon og riktig fremheving er noen av aspektene som må tas under vurdering for en vellykket fotograferingssesjon. De fleste prosjekter vil dra nytte av gode bilder og det er mye som kan fotograferes – utesteder, møteplasser, restauranter og eiendommer.

 Som profesjonelle fotografer har vi den kompetansen du trenger for å oppnå et godt resultat. I tillegg til kvalitetsutstyr og teknisk kunnskap, vil vi bidra med lang erfaring innenfor det estetiske området.

Et spesielt tilbud for våre kunder er en virtuell tur. Det er en moderne løsning som engasjerer besøkende og gjør et besøk på nettsidene deres til en opplevelse.

Mat bilde

MAT- AVFOTOGRAFERING

Matfotografering spiller en stor og viktig rolle i ethvert prosjekt knyttet til mat. Riktig eksponering av maten vil lokke potensielle kunder, mens et dårlig bilde kan virke frastøtende.

Fotografene hos Ardesign har lang erfaring innen matfotografering. Det er mange aspekter ved produktfotografering som vil være avgjørende for et flott resultat – blant annet riktig lyssetting, forstørrelse, bakgrunn, vinkling og beskjæring- og da er det godt å samarbeide med en profesjonell aktør. Bildene vi tar skal friste og derfor sørger vi for at maten ser frisk, saftig og innbydende ut.

Se eksempler på produkter

FACEBOOK